SiteGround is mijn favoriete host, en daarom draait ook deze site op hun servers. Waarom? Dat lees je hier.

1. Snel & veilig

SiteGround gebruikt de beste technologie om je website zo snel mogelijk in beeld te krijgen. De servers hebben een uptime van 99,99% en behoren met 673 milliseconden tot de snelste ter wereld. Daarnaast maakt de host gebruik van de meest up-to-date veiligheidsmaatregelen, zoals het gebruik van de laatste versie van PHP, een geavanceerd system dat bots en aanvallers blokkeert en de meest recente versie van FTP, SMTP, en HTTPS.

2. Gratis website-migratie

Met de WordPress-plugin van deze host kun je gemakkelijk je website naar SiteGround migreren. Hij maakt een kopie van je site en slaat deze op in de SiteGround servers, zodat je al je content en databases meeneemt naar je nieuwe host.

3. Excellente support

Het team van SiteGround is gespecialiseerd in WordPress en staat 24/7 klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Je kunt ze bereiken via chat, telefoon, of een support ticket, en ze antwoorden meestal binnen 15 minuten, waarna in 90% van de gevallen het probleem direct is opgelost.

4. Hernieuwbare energie

Datacenters gebruiken een hoop energie. SiteGround’s partner Google zorgt ervoor dat alle energie die wordt gebruikt voor het in de lucht houden van je website uit hernieuwbare bronnen zoals zon en wind komt.

5. Gratis SSL-certificaat en Content Delivery Network (CDN)

Een SSL-certificaat is essentieel om ervoor te zorgen dat bezoekers je website vertrouwen (het zorgt voor het veiligheidsslotje in de browserbalk). Bij SiteGround krijg je automatisch zo’n certificaat. Bovendien omvatten de pakketten een gratis Cloudflare CDN, die bestanden – zoals afbeeldingen – op servers over de hele wereld opslaat. Hierdoor laadt je site nog sneller.

Om deze redenen raden we onze klanten SiteGround aan. Kijk voor meer informatie op de SiteGround website, of stuur me een bericht, dan vertel ik je graag meer!